Híreink

„Tűzoltó leszek!” Gyermekrajz pályázat – 2020 – Hamarosan

LEHETSZ TE IS TŰZOLTÓ!

cof

1000 INDOK VAN RÁ, MIÉRT NE LEGYEK ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ!

DE EGY VAN, AMI AZZÁ TESZ:

SEGÍTENI AKAROK!!!!

LEHETSZ TE IS ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ! CSAK AKARNOD KELL

Tűzoltóságunk várja a segíteni akaró önkéntesek jelentkezését.

Mindig gondoltál rá, hogy segítenél másokon önzetlenül, de nem tudod hogyan kezd el, keress meg minket a tűzoltóságon ami 0-24 órában nyitva áll és készenlétben van a segítségre szorulók érdekében. Ahhoz hogy részt vegyél a tűzoltási és műszaki mentési munkánkban, el kell végezni egy 40 órás alap-tanfolyamot és már lehet is felülni a fecskendőre a többi jön a sok munkával, tanulással és a gyakorlattal.

Várunk mindenkit, aki elmúlt 18 éves lehet az nő vagy férfi, ha segíteni szeretne, a bajbajutott embertársain keressen minket.

De nehogy azt higgyétek, csak káresetek vannak számos más tevékenységet végzünk amikor éppen nem riasztáson vagyunk, és ott is sok minden történik.

Következő 40 órás alap-tanfolyamunk várhatóan januárban indul, a képzés díjmentes.

Ifjúsági tűzoltóink 2019. évi videó összeállítása

Tags

2019. évéből készített rövid összeállításunk

Tags

Bicskei Tűzoltóság – Nyílt Tűzoltónap 2019

Megérkeztek a “számunkra” új autóink

Tűzoltóságunk két számunkra új szerrel gyarapodott. Az idén 50 éves 30 méteres magasból-mentő (gépezetes tolólétra) mellé érkezett egy Iveco-Magirus 140-25A DLK 23-12 (30 méteres) magasból-mentő (gépezetes tolólétra) amely csak 28 éves. Valamint érkezett egy VW T4 MTF csapatszállító. A szereket Németországból vásároltuk, a beszerzéshez köszönjük a Bicskei Önkormányzat Támogatását akik a magasból-mentő (gépezetes tolólétra) szer költségének 50 %-át biztosította. Reméljük a szereket sok rendezvényen használjuk és káresetnél minél ritkábban.

Tags,